HOME » 国際歯科医学連携開発学分野 » 国際歯学コース » Report – Our member visited Indonesia –

From 27 November to 2 December 2013, Prof. Koichi Kato, Associate Dean for International Affairs, visited the University of Indonesia in Jakarta and Airlangga University in Surabaya as a delegate from the Faculty of Dentistry as well as the Graduate School of Biomedical & Health Sciences, Hiroshima University. The aim of his tour was to present our activities with regard to international collaborations in dental education and research, and consequently to attract students and academics to going over to Hiroshima. Totally more than 100 students and academics joined his briefing on our outstanding activities, getting potential opportunities for extending their future careers in Hiroshima. Indeed we would be happy to host overseas students and young investigators to an extremely international environment in our faculty and graduate school. Finally we would like to express sincere thanks to the faculty members of both universities for their great supports to his tour.
KK