HOME » 国際歯科医学連携開発学分野 » 国際歯学コース » 広島大学歯学部の国際プログラムを報告・発表しました(タイ)

広島大学歯学部の国際プログラムを報告・発表しました(タイ)

International Symposium on Health Through Oral Health Collaborative Education, Research and Practices へ参加し、広島大学歯学部の歯学教育プログラムのグローバル化に向けた取組みをはじめ、下記の3演題を報告・発表しました。

1. Challenges to the Globalization of Dental Education at Hiroshima University (シンポジウム、高田隆)

2. Effects of Web Learning on Understanding Level of International Students with a Short-term Exchange Program at HUD (ポスター発表、岡広子)

3. Assessment of the Academic Performance of International Dental C、ourse Program Students at Faculty of Dentistry Hiroshima University (ポスター発表、Ketut Suardita)